Kontakt/medlem


Sektionsledare:
Gunnar Geijer

Mässing- & Nickelsektionen
brass@ahk.se

Som medlem får du klubbens eftertraktade tidskrift Autohistorica, vilken sedan 1957 har dokumenterat i första hand svensk fordonshistoria, våra träffar, renoveringarna av enskilda medlemmars bilar och mycket mer. Autohistorica utkommer med 3 nummer om året. AHK Bulletin utkommer med 9 nummer per år och är därmed alltid aktuell med information om kommande träffar, filmkvällar och utflykter mm. Många träffar ordnas av en rad livaktiga lokal- och märkessektioner i Eskilstuna, Sundsvall, Uppland och Västmanland.

Märkessektioner finns för bland andra Mercedes-Benz, Bugatti, Rolls Royce/Bentley och M.G. Som medlem i AHK har du möjlighet att genom klubben och riksförbundet MHRF teckna vår mycket förmånliga försäkring. Du har tillgång till klubbens unika referensbibliotek och servering i klubblokalen med program nästan alla måndagskvällar under skolterminerna. Du behöver förresten inte alls ha en veteranbil för att bli medlem i AHK det är intresset för gamla fordon som räknas!

 

Kontakt

Kansli, klubblokal, bibliotek:
Tackjärnsvägen 2,

168 68 BROMMA

Öppettider: helgfria måndagar kl 17-19. Tel: 08-612 47 62 Fax: 08-612 24 77,

info@ahk.se Postgiro: 83464-8

 

Medlemsavgifter
Årsavgift 2010: 420kr
Stockholmsavgift (postnr 1): 65kr
Familjemedlem: 65kr
Juniormedlem (under 26 år): 210kr

Avgifter för märkesklubbar:
Bugatti 100kr,
Daimler-Benz 50kr MG 70kr, RR/Bentley 100kr

Välkommen att kontakta oss angående medlemskap (fyll i enligt nedan) eller annat via info@ahk.se eller till ovanstående adress.

E-posta in din medlemsansökan via info@ahk.se

Vi behöver dessa uppgifter:

Personuppgifter:
Efternamn, Förnamn, Gatuadress, Postnummer, Postadress, ålder, E-post, Telefon: Bostad, mobil

Önskar du även gå med i en märkessektion meddela oss vilken sektion som ni vill gå med i.
Är det en familjemedlem som anmäler sig så namnge medlem eller medlemsnumret.
Fordonsuppgifter:
Märke, kaross/karosstillverkare, registreringsnummer, årsmodell, renoverat, orenoverat. Har ni dessutom en hemsida på fordonet så länkar vi till den.

 

Det går också bra att fylla i medlemsansökan (PDF) eller medlemsansökan (Word) och skicka in den per post eller E-post. Om ni vill skicka det med e-post så fyll i dokumentet och lagra det på ett ställe på er dator som ni hittar till. Skicka sedan iväg detta med e-post till info@ahk.se

 

© 2010 Automobilhistoriska klubben Mässing- & Nickelsektionen brass@ahk.se